De ce fac intalniri live pe Facebook cu voi

28.09.2016
De ce fac intalniri live pe Facebook cu voi

Sunt mai bine de 10 ani de cand sunt in domeniul fitness-ului si nutritiei si, cu toate astea, adesea raspund la aceleasi intrebari. Daca la inceput ma intrebam de ce oamenii nu tin minte lucrurile pe care le spun, in timp, mi-am dat seama ca sa iti insusesti stiluri noi de-a face lucrurile este o calatorie in sine si ca, pentru majoritatea, asta inseamna si mult timp. Poate ca ati observat si voi ca, adesea, la un anumit interval, reiau aceleasi teme despre care scriu in forme noi, iar motivul principal pentru care fac asta este pentru ca oamenii au nevoie sa li se aduca aminte de ce este folositor pentru ei sa tina drumul drept in anumite aspecte din vietile lor.

Poate pentru unii este plictisitor si obositor sa reia aceleasi idei despre care au mai scris si au mai vorbit de nenumarate ori, insa exista vorba aceea care spune ca ”repetitia e mama invataturii”. Nimic mai adevarat pentru ca prin repetarea anumitor obiceiuri, in mod constant si pentru o perioada suficient de lunga, ajungem sa integram respectiva buna practica in vietile noastre.

Am inceput, deci, sa tin aceste aparitii live pe Facebook pentru ca stiu ca oamenii au nevoie sa auda, cateodata, raspunsuri pe care ei insisi le stiu deja, dar nu-s convinsi ca intuitia lor functioneaza corect. In realitate, solutiile despre care eu vorbesc mereu sunt foarte simple cand vine vorba de stilul de viata sanatos: carne slaba, legume multe, putine fructe, un pumn de cereale, cateva nuci si seminte, apa din belsug si sport de minim 2 ori pe saptamana. Cu toate astea, multi cred ca acest minim efort de-a echilibra lucrurile e adesea mai dificil decat, de pilda, ideea ca ceaiurile pentru slabit sunt mai utile, fapt care pare sa-i incante, uneori, mai mult, chiar daca eu tot spun ca e neadevarat.

Voi continua sa scriu si sa vorbesc despre solutiile de viata in care eu cred si care sunt pentru toata lumea, tocmai de aceea cred cu tarie ca orice om care isi doreste sa afle informatii utile pentru viata lui, poate sa acceseze oricare dintre resursele pe care le pun la dispozitie – blog, pagina de Facebook sau live-urile pe care le fac acum – si, incepand de aici, sa se organizeze astfel incat sa imbunatateasca felul in care traieste.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii