Cum să slăbeşti fără bătăi de cap?

16.08.2016
Cum să slăbeşti fără bătăi de cap?

Cum slăbeşti fără bătăi de cap? Nu e nimic complicat dacă ne axăm pe obiectivele corecte. Din păcate, când vine vorba despre slăbire, cele mai multe femei pun semnul egal între slăbire şi înfometare, astfel nu miră nu reuşesc îşi menţină greutatea scăzută în timp. Nu am fi supravieţuit ca specie dacă organismul uman nu s-ar fi adaptat atât de bine variaţiilor de climă, de alimentaţie şi de efort, aşa procesul de slăbire nu trebuie gândit aritmetic. „Dacă mănânc cu 500 de kcal mai puţin pe zi, o slăbesc o jumătate de kilogram pe săptămână” nu funcţionează decât pe termen scurt şi, din păcate, cu cât restricţia calorică este mai mare, cu atât organismul luptă mai insistent îşi păstreze resursele energetice disponibile şi implicit greutatea.

Ce e de făcut? Totuşi, soluţii există şi sunt mult mai facile decât ne dăm seama. În procesul de slăbire cu rezultate pe termen lung este foarte important ne organizăm priorităţile corect. Cel mai important aspect pe care trebuie îl luăm în calcul este tipul de alimente pe care îl alegem. Este mai sănătos şi mai benefic pentru organism consumăm ca principală sursă de energie cantităţi mari de legume şi fructe de sezon, apoi cantităţi moderate de lactate fermentate (iaurt, sana, kefir), carne slabă de la animale crescute la sol (păsări, viţel), carne de pește de captură şi cereale integrale, precum şi cantităţi mici din nuci, seminţe şi uleiuri extravirgine. Deşi gândirea în termeni de „calorii şi aport caloric” simplifică mult discursul despre nutriţie, adevărul e o calorie provenită din alimente integrale nu are acelaşi impact în organism ca o calorie provenită din gogoşi, să spunem.

Al doilea aspect la care ne referim este programul zilnic. Pentru a avea o viaţă sănătoasă şi o siluetă armonioasă menţinută în timp este important acordăm zilnic atenţie stării de hidratare, facem mişcare regulat şi mergem la antrenamente sportive de cel puţin 2 ori pe săptămână. Este, de asemenea, important avem un program ordonat de mese şi ne asigurăm ne odihnim corespunzător.

Evital-1 mica

Când am conceput meniul pentru programul SUPER BODY RESET de la Evital, am avut în minte exact aceste principii: avem un plan alimentar echilibrat, normocaloric, bazat în întregime pe alimente integrale, care ne hrănească organismul şi îl purifice. Mi-am dorit creez un meniu gustos, care respecte ceea ce ne învaţă cărţile de nutriţie şi ceea ce am învăţat în timp funcţionează, în aşa fel încât devină un model de a ne alimenta care poată fi menţinut în timp, tocmai pentru a ne ajuta  ne menţinem greutatea.

veg

Astfel, când am primit feedback de la cele care au ţinut deja cura completă Evital Super Body Reset, m-am bucurat aflu s-au descurcat uşor cu meniul, s-au simţit pline de energie şi nu au resimţit senzaţia neplăcută de foame. În plus, fără prea mare efort, au scăpat şi de câteva kilograme în plus, între 2 şi 5 kg în 3 săptămâni. Tocmai aici este secretul slăbirii sănătoase: când ne bazăm pe alimente naturale, pe produse care ne hrănesc organismul şi apelăm la alimente funcţionale menite ne purifice, vom obţine rezultate bune şi ne îmbunătăţim sănătatea. Câtă vreme menţinem obiceiul de a mânca alimente naturale în cantităţi îndestulătoare şi facem regulat mişcare, ne vom menţine greutatea în timp, fără bătăi de cap.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii