Business Days, evenimentul antreprenorilor care vor să pună osul la treabă

08.10.2015
Business Days, evenimentul antreprenorilor care vor să pună osul la treabă

Anul acesta am împlinit 10 ani de antreprenoriat în sport și nu-mi vine să cred că timpul a trecut atât de repede! Dacă ar fi să iau însă la bani mărunți tot ce am făcut în anii ăștia, aș putea să trag nenumărate concluzii despre lucrurile bune, dar mai ales proaste pe care le-am făcut și din care, de altfel, mi-am și învățat lecțiile. Ceea ce te învață antreprenoriatul în primul și-n primul rând este că trebuie să te descurci pe cont propriu, nu e nimeni să-ți spună ce să faci și, dacă o dai în bară, tu însuți ești cel spre care te întorci pentu papara de rigoare.

Experiența mea în sport a devenit valoroasă și, de aceea, între 14 și 16 octombrie voi fi la Cluj, în calitate de speaker, la Business Days, platforma de networking dedicată antreprenorilor și managerilor din România care, prin munca lor, vor să dezvolte o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă. Acesta va fi primul eveniment din seria Business Days care este gândit special pentru o audiență internațională, pentru că vor participa companii străine din regiunea Europei Centrale și de Est, dar nu numai. Vor fi peste 1000 de paricipanți și peste 100 de speakeri printre care mă bucur să mă număr.

Voi susține două workshop-uri, pe 14 și 15 octombrie, unul despre managementul fericirii – cum ne setăm obiective realiste, cum integrăm sportul în agenda noastră zilnică de lucru, cum putem să avem un management de lifestyle eficient și altul despre cum creezi un brand de la zero în România, în care voi vorbi despre brandul sălii de sport pe are o conduc, Ladyfit, despre brandul meu personal, Cori Grămescu și despre ce stă la baza unui brand dincolo de aparițiile în presă și ceea ce văd oamenii în mod public.

Citiți mai multe despre eveniment și despre ce se va întâmpla acolo pe site-ul oficial.

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii