Aimasaj – un loc minunat pentru un rasfat suprem!

03.04.2015
Aimasaj – un loc minunat pentru un rasfat suprem!

Aproape se incheie o saptamana pe care am simtit-o ca  pe o cursa cu obstacole, prea lunga si prea solicitanta. Incerc sa inghesui in cele 24 de ore ale fiecarei zile mult prea multe activitati, de la sport la calatorii si uneori, propria mea agenda ma copleseste. Ca sa fie totul cum trebuie, pe langa antrenamentele mele obisnuite de alergare si inot s-au adaugat multe ore petrecute in avion, asa ca imi simteam fiecare muschi tensionat si incordat, plus o febra musculara nu tocmai placuta prin zona spatelui si gambelor, zone pe care le simt intotdeauna tensionate dupa o alergare lunga.

Ca modalitate de refacere, aleg mai mereu masajul, ma relaxeaza, ma ajuta sa imi detensionez muschii si ma ajuta cu drenajul limfatic. In plus, faptul ca ma relaxez si imi simt corpul eliberat de stress ma ajuta sa ma odihnesc si sa imi incarc bateriile. Pentru mine aceste pauze de odihna sunt extrem de utile si ma ajuta sa imi incarc bateriile pentru saptamanile pline pe care le am. Traiesc totul in viteza, sunt intr-o permanenta cursa contra cronometru si simt acut nevoia ca din cand in cand sa imi ofer o pauza in care sa ma odihnesc, sa ma relaxez si sa ma incarc.

In zilele in care muncesc mult la birou, simt tensiunea cum se acumuleaza in zona gatului si a spatelui, iar daca in perioada respective se intampla sa raman in urma cu somnul, senzatia de presiune se accentueaza in mod neplacut. Inainte incercam sa ma relaxez iesind in oras sau mergand la film, dar mi-am dat seama ca zgomotul puternic si agitatia doar creeaza iluzia unei deconectari, in realitate grijile si stressful erau tot acolo. Micul meu secret de relaxare rapida este sa “fur” cate o ora cand ma simt foarte stresata si presata si sa ma conectez in mod constient cu senzatiile pe care le traiesc, in timp ce mi se face masaj. Este cea mai buna varianta de reducere a stresului, pentru ca ma reconectez cu mine insami, ma relaxez si ma reincarc de energie.

E important pentru mine ca masajul sa se desfasoare intr-o atmosfera calma si placuta, sa simt ca imi las trupul in mainile unui profesionist si astfel beneficiez din plin de o ora de relaxare si refacere. De ceva timp am descoperit centrul aimasaj, un loc placut, in care am gasit terapeuti extreme de agreabili, foarte bine pregatiti si care imi ofera nu doar servicii profesionale ci si o atmosfera calda si relaxanta. Este un loc in care se imbina fericit eficienta sesiunilor de masaj executate de profesionisti bine pregatiti cu un cadru relaxat, o atmosfera calda si o buna intelegere a nevoilor clientilor. Fie ca optez pentru masaje terapeutice si de relaxare, ori pentru presomasaj si masaj reflexogen, plaja de terapii oferite acopera tot ce as putea sa cer in materie de masaj. Recomand cu caldura locul, este minunat sa poti sa iti “furi” o pauza in mijlocul unei saptamani nebune si agitate.

Centrul aimasaj este situat pe Șos. Nicolae Titulescu, Nr.1, Bloc A7, Scara C, Ap.62, Etaj 1, Sector 1, Interfon 62 (Piaţa Victoriei). Gasiti pe site toate informatiile necesare si datele de contact: http://www.aimasaj.ro/ro/


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii