Scapa definitiv de kilogramele in plus!

31.07.2018
Scapa definitiv de kilogramele in plus! 2

Kilogramele in plus pot deveni o problema nu doar pentru felul in care arati, ci si pentru modul in care te simti. Atunci cand apar dezechilibre de greutate suntem afectate psihic si fizic in egala masura.

Fizic ne simtim obosite, ne miscam mai greu si in general organismul nostru incepe sa functioneze mai greu. Psihic ne simtim nemultumite, ne pierdem increderea in felul in care aratam si incepe sa se instaleze o stare difuza de nemultumire. Exista insa si o metoda prin care poti scapa definitiv de kilogramele in plus!

Kilogramele in plus se acumuleaza adeseori fara sa bagam de seama. Poate dupa o perioada aglomerata la munca sau dupa cateva luni mai nefericite in plan personal pierdem din vedere atentia acordata siluetei si incepem sa ne ingrasam. Este o reactie a organismului la deconectarea emotionala pe care o traim, la faptul ca nu mai suntem atente la noi insine si incepem sa ne neglijam.

Cand vine vorba despre slabire si mai ales mentinere, cele mai multe femei se plang ca nu reusesc sa isi gaseasca motivatia de a scapa definitiv de kilogramele in plus.

Problema cu motivatia de a slabi si de a ne schimba definitiv programul alimentar este ca suntem educati sa credem ca motivatia se intampla de la sine oamenilor speciali, cei care sunt motivati de la natura.

Prin opozitie, toate femeile care nu reusesc sa isi gaseasca motivatia raman cumva suspendate, considerand ca e ceva gresit cu ele pentru ca nu isi gasesc suficienta motivatie pentru a slabi definitiv. Ei bine, eu cred ca aceasta viziune este profund gresita. Iata de ce:

 • Motivatia se construieste si se intareste gradual, operand mici schimbari in alegerile noastre zilnice si vazand rezultate pozitive ale acestor schimbari.
 • – Pentru a functiona pe termen lung si a reusi sa scapam definitiv de kilogramele in plus este nevoie ca acest proces de schimbare de comportament si alegeri alimentare sa se intample la limita de sus a zonei noastre de comfort, adica sa facem un efort constant dar nu epuizant pentru a ne schimba.
 • Motivatia de a face sport creste atunci cand avem un program de antrenament personalizat, care ne ajuta sa progresam. Aici intervine elementul de consiliere pentru antrenament si diveristatea programelor de exercitii pe care e bine sa le urmam.
 • – Motivatia de a scapa definitiv de kilogramele in plus este potentata de dobandirea unor „abilitati de criza”, adica sa invatam sa reactionam in situatiile in care mancam alimente nu tocmai sanatoase si sa gestionam evenimentele speciale din viata noastra, de la mese festive pana la crize emotionale mai serioase.
 • – Motivatia de a face schimbari permanente in programul nostru zilnic devine mai puternica atunci cand ne integram intr-o comunitate si discutam cu un coach motivational. In acest fel dobandim o viziune mai realista asupra procesului de slabire, invatam de la membrele comunitatii si, prin interactiunea constanta cu un coach invatam sa ne aliniem dorintele cu obiectivele asumate si cu actiunile noastre de zi cu zi, adica tocmai mecanismul schimbarii permanente in bine.

 

Kilogramele in plus dispar pentru totdeauna daca invatam sa facem constant sport, prin antrenamente eficiente, constante, dar moderate ca intensitate si adaptate obiectivelor noastre. Pentru asta este nevoie de discutii regulate cu un antrenor bine pregatit, care sa faca aceasta adaptare a programului de antrenament.

Personal cred ca sunt foarte rare instantele in care chiar sa fie nevoie de un antrenor personal care sa fie prezent zi de zi langa noi pentru a ne antrena, iar varianta mai eficienta financiar este aceea a orelor de grup, in care parcursul este insa ghidat si corelat de catre un profesionsit in fitness cu obiectivul asumat de client.

Daca ai probleme cu kilogramele in plus, daca ai incercat pana acum de cateva ori sa slabesti si nu te-ai descurcat prea bine iti recomand sa vii la LadyFIT!


COMENTARII
 • Oana pe 02.08.2018 la 14:44 Răspunde

  Pana cand esti valabila oferta? Multumesc anticipat!

  • Cori Grămescu pe 10.08.2018 la 13:40

   Buna, probabil pana pe 24 august


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii