LadyFIT Victoriei

28.02.2018
LadyFIT Victoriei 3

LadyFIT Time Studio, in Piata Victoriei, este al doilea studio LadyFIT pe care il deschid si am asteptat aproape 10 ani ca sa fac pasul asta. 10 ani in care am testat concepte, m-am temut, am visat si m-am gandit prea mult . Am ales sa deschid acest al doilea club centrat pe ore de yoga, de pilates si derivate ale acestora pentru ca mi-e tot mai limpede ca exista un numar tot mai mare de cliente care au nevoie de antrenamente blande, dar eficiente, care sa le ajute sa se simta bine, sa arate bine si sa progreseze in sport in ritmul propriu.

LadyFIT Victoriei este un loc al relaxarii si al blandetii fata de propriul corp. Este un studio in care invatam sa ne acordam timp, de unde ii vine si numele. LadyFIT este Time Studio pentru ca invatam sa ne dam timp, sa ne castigam timp pentru noi. Antrenamentele sunt gandite sa intareasca legatura pe care o avem cu corpul nostru si promoveaza conceptul de miscare constienta.

LadyFIT Time Studio se afla, poate nu intamplator, la mansarda unui magazin de ceasuri. E un loc relaxant, intim si cald, aproape neverosimil pozitionat in Piata Victoriei. Magazinul WatchShop de la parterul cladirii in care functionam ne aduce mereu aminte sa pretuim timpul, sa il folosim cu scop limpede, cu sens si totodata sa ne acordam timp.

Odata cu explozia interesului pentru fitness a crescut si presiunea pe care industria o pune asupra propriilor clienti. La LadyFIT simtim nevoia sa reactionam la aceasta presiune, pentru ca, discutand mult cu clientele noastre, am realizat ca aceasta presiune dauneaza bucuriei cu care clientele noastre isi doresc sa se antreneze. Hipercompetitivitatea, concentrarea ingusta pe obiective ce tin doar de rezultatele estetice obtinute prin antrenamente si presiunea de a te conforma inca unui standard impus din exterior nu se aliniaza in niciun fel cu valorile LadyFIT.

Cand am restructurat compania si conceptul LadyFIT, am definit impreuna cu colegele mele care este misiunea LadyFIT si care sunt valorile noastre ca brand. Misiunea pe care ne-am ales-o este aceea sa inspiram femeile sa treaca de la sedentarism la antrenamente constante. Credem ca aceasta constanta a exercitiului fizic este elementul definitoriu al misiunii noastre. Impreuna cu colegele mele de la LadyFIT ne-am cristalizat si valorile brandului:

Eficienta – Sportul este in centrul brandului LadyFIT si toate antrenamentele noastre sunt gandite sa fie eficiente pentru fiecare clienta in parte si sa ofere o solutie de antrenament pentru fiecare nivel de rezistenta fizica, obiectiv de fitness sau de wellness.

PasiuneAm ales sa fim instructoare LadyFIT desi prima noastra formare profesionala a fost de multe ori alta. Echipa de traineri LadyFIT numara o profesoara de sport, o socioloaga, doua avocate, un artist plastic, o directoare de marketing, o brand manager si trei oameni de comunicare. Toti am ales sa fim instructori de sport pentru ca ne doream mai mult sens in viata profesionala si am ajuns astfel sa ne pregatim, sa ne instruim si sa ne certificam national si international. Pasiunea a fost cea care ne conduce sa ne perfectionam, sa invatam si sa oferim din cunostintele noastre catre cliente.

Onestitate – Credem ca in sport e important sa fii onest. Antrenamentul in sine nu lasa prea mult loc de „adevaruri alternative” si noi nu pretindem ca sportul face altceva decat chiar face. Sportul este cuantificabil, rezultatele trebuie sa se vada. Sportul nu e o solutie universala, dar facut constant si corect te ajuta sa fii sanatos, sa arati bine si sa te simti bine. Sportul nu poate compensa o viata dezechilibrata si un regim alimentar nesanatos, dar practicat constient, constant si cu moderatie pune bazele unei vieti mai bune si mai sanatoase.

Diversitatepredam antrenamente diferite pentru ca suntem cu totii diferiti. Si avem nevoi de antrenament diferite, in momente diferite de viata. La LadyFIT credem ca pentru a trece definitiv de la sedentarism la o viata activa avem nevoie de abordari diferite ale antrenamentelor, care sa acopere toate nevoile de fitness si wellness ale femeilor: mobilitate si flexibilitate, anduranta cardio, rezistenta musculara si relaxare.

LadyFIT Victoriei s-a nascut in urma unei cercetari amanuntite a preferintelor femeilor, a nevoilor manifestate de clientele LadyFIT si a propriei noastre analize referitoare la evolutia pietei de fitness si wellness atat in Romania cat si in lume. Credem ca tot mai multe persoane au nevoie de antrenamente care sa le ajute sa se simta bine si sa arate bine, insa fara presiune. Credem ca tot mai multe femei au nevoie sa se conecteze cu propriul corp, sa se relaxeze si sa scape de tensiune si stress. Credem ca un corp echilibrat conduce la o minte limpede. Mai credem si ca spiritualitatea isi are locul in sufletul fiecarui individ intr-o maniera cat se poate de personala, asa ca nu aducem zona asta in antrenamentele noastre de yoga si relaxare. Stim ca sportul trebuie sa fie accesibil si placut.

Pe 5 martie 2018 deschidem LadyFIT Time Studio in Piata Victoriei, in apropierea marilor cladiri de birouri. Ne axam pe antrenamente accesibile, la care pot participa clientele care nu au facut sport pana acum si care nici nu au foarte mult timp si energie disponibile pentru antrenamentul fizic. Orele noastre de exercitii au la baza forma corecta de executie si diversitatea.

Fiecare clienta a noastra primeste o recomandare completa de antrenament, in conformitate cu obiectivul asumat de fitness si wellness. 

LadyFIT integreaza antrenamentul intr-un stil de viata sanatos, astfel ca fiecare clienta a noastra primeste un plan alimentar echilibrat si acces la grupul de suport pentru alimentatie sanatoasa, totul ca pachet de beneficii asociat abonamentului LadyFIT. 

LadyFIT incepe sa creasca frumos si in curand anuntam noi surprize.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi facuta publicaToate campurile marcate cu * sunt obligatorii